Mikrokokkailua
Tämän blogikirjoituksen myötä HMR aloittaa tutustumisen mikrokokkailuun Max blog award kilpailun merkeissä.
Hyvanmaunrajalla.fi ruokablogi kutsuttiin mukaan kokeilemaan Whirlpoolin viimeisintä innovaatiota mikroaaltouunien saralla ja kisaamaan muiden kilpailuun osallistuvien ruokablogien kanssa. Tarkoituksena on hyödyntää Whirlpoolin MAX mikroaaltouunia blogiartikkeleissa kisan aikana 3.2. – 10.3. Julkaisemme Max blogi award -artikkelien ohella myös muita artikkeleita.
Kilpailun aloitustilaisuudessa Whirlpoolin toimistolla tutustuimme alustavasti mikroon ja sen ominaisuuksiin. Mukana oli myös Olo-ravintolan Pekka Terävä valaisemassa miten mikroja hyödynnetään ravintola-tason kokkailuissa. Yllätyksenä Pekka toi sous vide prepattua merikrottia maistiaisiksi, jolle annettiin viimeinen silaus mikrolla paikan päällä.
Max blog award kilpailun hengessä julkaistut artikkelit löytää helposti linkin http://www.hyvanmaunrajalla.fi/tag/Max-blog-award/ takaa.
Muita Max blog award kilpailuun osallistuvia ruokablogeja:
Käy tutustumassa myös muiden ruokablogien kisamateriaaliin ja tsemppaamassa mikrokokkailun tiimoilta.
Terveisin,
HMR-tiimi